L’Ajuntament facilita el préstec de routers per a alumnes en confinament

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries facilita el préstec de 30 routers a aquells alumnes que es trobin confinats i que requereixin del servei de punt WIFI inalàmbric per a poder fer un seguiment de les classes i les tasques escolars.

El curs escolar farà poc més d’un mes que ha arrencat i al llarg d’aquests dies, són diversos els grups d’alumnes que s’han trobat confinats varis dies com a mesura preventiva per la covid19. Aquesta, és una situació que ja es contemplava i els protocols estan establerts per a poder garantir, en la mesura del possible, l’escolarització del conjunt de l’alumnat.

És per aquest motiu que s’ha decidit reprendre el servei de préstec de punts WIFI tal i com s’havia engegat durant el confinament mesos enrere. L’objectiu és poder facilitar el desenvolupament de les tasques i l’estudi que s’han de fer amb suport de la tecnologia i a distància que els centres educatius indiquen als alumnes que es troben confinats temporalment a casa.

Un aspecte clau d’aquest servei consisteix en l’agilitat i la senzillesa del procés de préstec, a fi que l’alumnat en pugui fer ús de la manera més ràpida possible. Són els centres educatius qui valoren i proposen l’alumnat que en pot fer ús. Per aquest motiu, l’Ajuntament ha generat una sol·licitud que els centres poden omplir amb les dades de l’alumne/a que ho requereix i enviar-ho telemàticament, mateix moment que la família de l’alumne/a pot venir a recollir el router a Serveis de la Ciutadania de l’Ajuntament.

Publicado en: Notícies