S’obren les inscripcions de l’agenda formativa

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries ha editat la nova agenda formativa pel període d’octubre de 2020 a gener de 2021 de la qual se n’obre període d’inscripció avui, 23 de setembre.

Aquesta edició hi ha canvis, alguns caracteritzats per la falta d’oferta formativa que s’hi podia trobar des de vàries edicions anteriors. Malgrat el desig de poder oferir aquests cursos i activitats, indicacions facilitades des de la Generalitat, recomanaven deixar d’organitzar, de manera transitòria, aquest tipus d’activitats fins que entrem en una fase de més normalitat, amb la finalitzat de preservar la salut de les i els participants com a màxima prioritat.

Des de l’Ajuntament s’ha apostat per seguir oferint, cursos, jornades i activitats relacionades amb la formació bàsica, ocupacional i empresarial, amb la finalitat d’ajudar a totes aquelles persones que busquen feina o volen millorar la seva situació personal i laboral, ja que considerem que donada la situació social actual, és una oferta necessària i primordial.

Des d’aquesta mateixa voluntat, s’han mantingut, en un format online, dos cursos de la secció de Salut i Creixement personal: tallers de memòria i gimnàstica de manteniment. Els participants i les participants d’aquestes activitats, eren en la seva majoria, gent gran i, sabem que la gent gran és un dels col·lectius de persones considerades de risc, però a la vegada, creiem que són gran beneficiaris d’aquest tipus d’activitats.

Aquesta edició doncs, es presenten un total de 33 cursos, jornades i tallers que es classifiquen en: formació bàsica, formació empresarial i comercial, formació ocupacional i salut i creixement personal. També s’hi poden trobar les activitats organitzades des de l’Ecomuseu-Farinera i la Biblioteca Ramon Bordas i Estragués.

Les inscripcions es poden formalitzar via online a través del següent enllaç, on trobareu tota la informació i documentació necessària per a fer la tramitació.

També es podran realitzar de forma presencial sol·licitant cita prèvia a les Oficines d’Atenció al Ciutadà (OMAC). 

Publicado en: Notícies