Dissabte passat va iniciar-se el Casal Puigmal

Fins a 30 alumnes de primària del municipi gaudiran de 9 dissabtes de casal al barri del Puigmal d’Empuriabrava

Aquest dissabte, 27 de març va començar el Casal Puigmal, una activitat de lleure que es realitza els dissabtes a la tarda, del 27 de març al 5 de juny, de 15 a 18h a l’IE El Bruel Empuriabrava en el marc del Pla Educatiu d’Entorn de Castelló d’Empúries. Va adreçada a l’alumnat de 1r a 6è de primària del municipi.

Pretén que els nens/es disposin d’un espai lúdic i de lleure, on es contribueixi, a través del joc i del temps de lleure, a l’educació dels infants. S’hi realitzen activitats diverses com tallers, gimcanes, esports i sortides.

El Casal Puigmal, és una activitat que es fa des de varis anys, però com moltes altres activitats, l’any passat es va suspendre per les mesures preses arran de la pandèmia. Així doncs, el fet que aquest curs pugui desenvolupar-se el casal, tot i haver d’aplicar mesures de seguretat noves, ha tingut una molt bona rebuda per tota la comunitat educativa.

Aquest any, es van fer dos dies d’inscripcions i no es va tenir en compte l’ordre d’inscripció, sinó que es va fer un sorteig de places entre les famílies inscrites, amb la finalitat d’evitar aglomeracions als espais d’inscripció.

El Casal Puigmal, acollirà un total de 30 participants, que es repartiran en 5 grups dirigits cada un, per a un monitora de lleure que dinamitzarà les diferents activitats programades, a fi de complir amb les mesures establertes pel procicat i a la vegada, oferir a part de l’alumnat del municipi un espai de lleure i oci en horari de cap de setmana.

Publicado en: Notícies