Dilluns s’obren les inscripcions als cursos de català pel període d’octubre a desembre de 2020

Tornen els cursos de català per a totes les persones interessades en aprendre i/o millorar l’ús de la llengua catalana. Les inscripcions tindran 3 etapes diferenciades. A partir del dilluns 7 de setembre i fins al 10 de setembre es podran inscriure els antics alumnes de manera on-line i del 14 de setembre fins al 25 de setembre es podran inscriure nous alumnes de manera on-line també, a través de l’enllaç del web del Consorci per a la Normalització Lingüística https://www.cpnl.cat/troba-el-teu-curs-de-catala/. A la pàgina web es podrà buscar el curs al que inscriure’s en funció del nivell i el dia i hora que es fan els diferents cursos, amb modalitats on-line i presencial. També es podran realitzar les inscripcions i resoldre dubtes del procés d’inscripció de manera presencial al Centre Emprèn el 14, 15 i 16 de setembre de 10 a 12.30 h.

Des del Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament es continua volent impulsar els cursos de llengua catalana com una prioritat. És per això que tots s’ofereixen de manera totalment gratuïta i es realitzen a través del Consorci per a la Normalització Lingüística perquè així el certificat que s’expedeix en acabar un nivell complert és de caràcter oficial, equivalent a una titulació per la DGPL (Direcció General de Política Lingüística).

Cada curs tindrà una durada de 3 mesos (45 hores), i començaran els dies 28 o 29 de setembre, acabant els dies 9 o 10 de desembre, en funció del curs.

Enguany, es procurarà poder oferir els tres nivells de cada curs entre octubre i juny, de manera que els períodes lectius quedaran distribuïts de la següent manera: octubre-desembre (matrícules al setembre), gener-març (matrícules al desembre), abril-juny (matrícules al març). Aquest aspecte permet que els assistents als cursos puguin obtenir la certificació d’un nivell el mes de juny si durant el curs s’han assolit els continguts dels tres cursos.  

Els cursos que s’ofereixen en aquest primer període d’octubre a desembre són els següents:

Curs Bàsic 1 (45 h), al Casal de Castelló. Dilluns i dimecres, de 10 a 12h.

Curs Bàsic 1 (45 h), al Centre Emprèn. Dimarts i dijous, de 9.30 a 11.30 h.

Curs Bàsic 3 (45 h), al Centre Emprèn. Dilluns i dimecres, de 18 a 20 h. 

Evidentment aquests cursos es realitzaran seguint totes les mesures de prevenció i precaució indicades per les autoritats corresponents en relació a evitar la propagació de la COVID-19.

Per a més informació: Serveis a la Ciutadania (972 25 01 65), o bé al Servei Comarcal de Català de l’Alt Empordà (972 50 66 63), altemporda@cpnl.cat o www.cpnl.cat/altemporda.

Publicado en: Notícies