Consell d’Infants i Adolescents

El passat dimarts, 30 de gener, s’ha portat a terme la primera trobada de representants del Consell d’Infants i Adolescents .

El Consell d’Infants i Adolescents és un òrgan de participació on infants i joves poden expressar les seves inquietuds i propostes, a la vegada que aprenen valors democràtics i desenvolupen una major sensibilitat pel municipi.

El Consell està format per diferents representants escollits d’entre l’alumnat de 5è i 6è de primària i 1r i 2n d’ESO dels centres educatius del municipi, encarregats de participar en les trobades. El càrrec dels representants té una durada de dos anys.

A la trobada del dia 30 hi van assistir els consellers i conselleres que l’any passat feien 5è de primària i 1r d’ESO i els nous representants que s’han incorporat aquesta edició.

Durant el curs, es porten a terme diferents sessions amb tot l’alumnat de 5è de primària i de 1r d’ESO amb l’objectiu de fer arribar la seva visió i les propostes en un ple municipal a través dels consellers i conselleres. Aquestes propostes cada any tenen relació amb una temàtica diferent que s’encarrega des de l’Ajuntament.

La primera trobada es va portar a terme a la Sala Gòtica per tal que els consellers/es coneguessin l’espai on es realitzen els plens municipals. Allà mateix es van fer les presentacions i es van desenvolupar les primeres dinàmiques. L’alcaldessa Anna Massot i la regidora d’Ensenyament Laura Guerrero els va donar la benvinguda i els van anunciar el tema escollit d’aquest curs “L’educació”.

Publicado en: Notícies