Xerrada “Les claus ocultes de la comunicació”

Dimecres 6 de novembre a la 19.30 h, tindrà lloc a la Sala Gòtica de l’Ajuntament la conferència inaugural del curs escolar 2019-2020 en el marc del Pla Educatiu d’Entorn de Castelló d’Empúries.

Lluís Pastor, comunicòleg, investigador i docent en comunicació, realitzarà la xerrada “Les claus ocultes de la comunicació”.

En aquesta xerrada, descobrirem quins aspectes inconscients, Explicant com funciona la narrativa terapèutica, i basant-se en anècdotes reals de professors, i viscudes en els «Team Stories a l’aula»,  el conferenciant explicarà com el millor aliat d’un aprenentatge és una història o una metàfora. Els contes i les narracions ens obren les portes a comprensions profundes, a espais interiors, al nostre món emocional i a possibilitats i solucions. Des de fa anys els éssers humans ens hem narrat per saber qui som, i això és el millor tresor que un alumne pot trobar al món educatiu.

Amb aquest acte, l’Ajuntament pretén apropar a les famílies i professionals de educació en aquesta iniciativa que es porta a terme per segon any al nostre municipi.

Per a més informació: Serveis a la ciutadania de l’Ajuntament (972 25 01 65).

Publicado en: Notícies