Tot a punt per l’Aventura’t

Les inscripcions del Casal Jove Aventura’t començaran el 23 de maig per als i les joves empadronats al municipi. Del 26 i fins al 29 de maig, s’obrirà per a tothom. Com cada any les places són limitades i es tindrà en compte l’ordre de lliurament.

A partir de les 8 hores del matí del dia 23 de maig es penjaran els fulls d’inscripció i les instruccions necessàries. Podreu fer els tràmits de forma telemàtica amb certificat digital, seguint les indicacions que trobareu a www.castello.cat o bé de forma presencial demanant cita a les oficines de l’OMAC, també a través de la web o trucant al telèfon 972 250 426.

L’Aventura’t és un Casal per a joves que cursen l’ESO, organitzat per Guia 360º i el Departament de Joventut de l’Ajuntament.  El casal ofereix un estiu als i a les joves ple d’activitats de lleure, però amb un clar esperit de cohesió i de creixement, tant personal com comunitari. Conèixer les persones, l’entorn del municipi i participar d’aquest projecte educatiu, té com a un dels seus objectius principals, dinamitzar el municipi i oferir un espai de reflexió  per empoderar el jovent com a part activa de la societat.

Publicado en: Notícies