S’obre el Casal Puigmal

El Casal Puigmal és una activitat que es realitza durant 10 dissabtes a l’any en horari de tarda, de 15 a 18h i va dirigida a nens i nenes d’entre 1r i 6è de primària. Aquest any es farà del 16 de març al 25 de maig.

El casal es duu terme al pati de l’IE El Bruel-Empuriabrava i s’hi realitzen diversos tallers, sortides amb bicicleta, jocs esportius, gimcanes… Hi ha una cloenda final amb les famílies dels infants inscrits.

Les inscripcions es faran els dies 1 i 8 de març de 16 a 18h. El dia 1 es faran a la Capella del Convent de Santa Clara i el dia 8 a l’IE El Bruel-Empuriabrava. La documentació que es necessita per fer la inscripció és: fotocòpia del DNI i de la targeta sanitària, una foto de carnet de l’infant i un telèfon de contacte.

Hi ha un total de 44 places i té un preu de 5€ per infant. En cas d’haver-hi més inscrits que places es realitzarà un sorteig.

Aquesta activitat s’emmarca dins del Pla Educatiu d’Entorn amb l’objectiu de donar oportunitats educatives més enllà de l’escola.

Publicado en: Notícies