Infants, joves i gent gran decoren Castelló d’Empúries

Centres educatius, PTT, la UEC i gent gran del Toribi Duran han elaborat decoracions per adornar diversos espais del municipi per les festes de Nadal

Amb el Nadal a tocar, el municipi prepara diversos espais per fer les activitats programades i les celebracions com l’arribada dels Reis d’Orient.

Són vàries les accions que s’han desenvolupat paral·lelament per part de diversos col·lectius d’alumnes i gent gran per col·laborar amb la decoració de la vila des d’una perspectiva comunitària.

Per una banda, alumnat de cicle superior del centres educatius del municipi i unes 40 persones grans residents del Toribi Duran i usuaris del centre de dia, elaboren boles de Nadal que decoraran la carpa dels Reis d’Orient a Empuriabrava i els comerços del municipi.

Aquesta activitat s’havia hagut de fer de forma separada degut a la pandèmia, però aquest any alumnes i gent gran s’han pogut retrobar de nou i treballar conjuntament.  Els alumnes s’han desplaçat fins la residència Toribi Duran i allà han elaborat la decoració d’aquest any.

Per altra banda, els alumnes de la UEC de Castelló d’Empúries han elaborat uns ninots de neu amb pneumàtics que també donaran la benvinguda als Reis d’Orient.

Els alumnes dels dos perfils de PTT també s’han sumat a la decoració de la carpa i han elaborat uns paraigües simulant meduses i elaboracions florals de les que també gaudeix l’associació de comerciants.

Des del Departament d’Ensenyament de Castelló d’Empúries, es treballa amb la voluntat de promoure les activitats basades en la xarxa comunitària i la relació intergeneracional, amb la intenció d’afavorir la convivència i el sentit de pertinença al municipi i les festivitats que s’hi celebren.

Publicado en: Notícies