Aquesta setmana s’obren les inscripcions als cursos de català pel període de setembre a desembre de 2022

Tornen els cursos de català per a totes les persones interessades en aprendre i/o millorar l’ús de la llengua catalana.

Les inscripcions en línia seran obertes el 12 i 13 de setembre de forma preferent pels alumnes del darrer any i del 14 al 16 de setembre, és obert el període d’inscripció per a nous/ves alumnes a través de l’enllaç del web del Consorci per a la Normalització Lingüística https://www.cpnl.cat/

L’alumnat nou haurà de fer una prova de nivell per assignar-li el curs corresponent als coneixements de cada persona. Les proves de nivell es podran sol·licitar en línia a través del portal web del Consorci per a la Normalització Lingüística https://www.cpnl.cat/inscripcions del 5 al 9 de setembre.

També es podran realitzar les inscripcions i resoldre dubtes del procés d’inscripció de manera presencial a l’Espai Alberes el 14 i 15 de setembre de 9.30 a 13.30 h, sol·licitant cita prèvia al 972 50 66 63.

Per Anna Massot, regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament, impulsar els cursos de llengua catalana són una prioritat. És per això que tots s’ofereixen de manera totalment gratuïta i es realitzen a través del Consorci per a la Normalització Lingüística perquè així el certificat que s’expedeix en acabar un nivell complert és de caràcter oficial, equivalent a una titulació per la DGPL (Direcció General de Política Lingüística).

Cada curs tindrà una durada de 3 mesos (45 hores), i començaran el dia 21 de setembre, en diferents franges horàries i espais.

Els cursos que s’ofereixen en aquest primer període de setembre a desembre són els següents:

Curs Bàsic 1 (45 h), al Centre de Serveis Puigmal. Dilluns i dimecres, de 11.30 a 13.30 h.

Curs Bàsic 1 (45 h), al Casal de Castelló. Dilluns i dimecres, de 18 a 20 h.

Curs Bàsic 2 (45 h), a l’Espai Alberes. Dilluns i dimecres, de 9 a 11 h. 

Aquests cursos es duen a terme de manera presencial, però també hi ha la possibilitat de fer-ho telemàticament. La resta de nivells Intermedi, Suficiència i Superior, poden cursar-se únicament en línia.

Per a més informació: Serveis a la Ciutadania (972 25 01 65), o bé al Servei Comarcal de Català de l’Alt Empordà (972 50 66 63), altemporda@cpnl.cat o www.cpnl.cat/altemporda.

Publicado en: Notícies