Comença el termini de presentacions de sol·licituds per a l’ajut per a llibres de text i material escolar del curs 2022-2023

Des del 9 de setembre i, fins al 7 d’octubre, les famílies del municipi, ja poden sol·licitar l’ajut per a llibres de text i material escolar.

Aquest ajut, serà de 50€ per a les famílies de tots els alumnes empadronats al municipi i matriculats en els centres educatius de Castelló d’Empúries, des de 1r de primària fins 4t d’ESO (curs 2022-2023).

Aquesta iniciativa va ser impulsada per primera vegada quatre anys des de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, a través del Departament d’Ensenyament.

El curs passat, un total de 362 famílies van sol·licitar l’ajut, essent l’import total aportat de 22.762,03 € a 491 alumnes. Així doncs, davant la bona rebuda que pot comprovar-se que té la proposta, s’ha decidit renovar aquesta subvenció un any més amb la voluntat de recolzar a les famílies del poble en l’escolarització dels seus fills i filles.

Anna Massot, regidora d’Ensenyament, explica que l’any passat com a novetat es va incorporar la possibilitat d’incloure el material escolar per justificar la petició d’aquest ajut, la qual cosa s’ha valorat molt positivament perquè ha permès que més famílies poguessin arribar a cobrar l’ajut fins a l’import màxim que s’atorga.

Per demanar l’ajut, consulteu el procediment a seguir, en les bases específiques reguladores de la concessió d’ajuts i els annexes (on hi trobareu el model de sol·licitud i la fitxa del creditor). Ho trobareu en aquest enllaç.

Publicado en: Notícies