V Rodajoc a Castelló d’Empúries

Ahir dijous 19 de març, va tenir lloc el 5è Rodajoc a Castelló d’Empúries amb la participació de l’alumnat de 4t de primària dels centres d’ensenyament de Castelló d’Empúries, Fortià, Sant Pere Pescador, Sant Miquel de Fluvià, l’Armentera i Peralada . I amb el suport de l’alumnat del SIN Castelló d’Empúries.

El Rodajoc és una activitat organitzada pel Consell Esportiu de l’Alt Empordà i des de l’Observatori de l’Esport de l’Alt Empordà, òrgan dependent del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, i impulsada pels professors i mestres d’educació física de la zona, amb l’ajut dels ajuntaments i del Servei Educatiu de l’Alt Empordà.

El projecte pretén la recuperació de diferents jocs com a font d’intercanvi cultural a l’Alt Empordà. El Rodajoc és, doncs, la part visible i pràctica d’aquesta proposta multicultural i un punt de trobada i d’unió del treball que fan els centres educatius, els ajuntaments i el Consell Comarcal. Un treball basat en el coneixement de la cultura de joc dels pobles dels 5 continents amb la intenció de fer ciutadans més justos i respectuosos amb les cultures que formen la nostra societat.

En total hi ha participat 185 alumnes de primària i 30 de secundària, i la valoració per part de tots els implicats és molt positiva.

Veure notícia Empordàtv

2

 

 

Publicado en: Notícies