Tret de sortida a la Campanya de Salut i Família 2018 amb la conferència Educar sense cridar

Aquest dijous 1 de febrer es dóna el tret de sortida amb la conferència Educar sense cridar. La xerrada anirà a càrrec d’Alba Castellvi, sociòloga i educadora, mestra, responsable de la secció d’educació de El Suplement de Catalunya Ràdio, i assessora i mediadora familiar.

Autora dels llibres Educar sense cridar. Acompanyant els fills d’entre quatre i dotze anys en el camí cap a l’autonomia  i el recent Un cistell de cireres. Set contes petits per a fer-nos grans.

L’objectiu de la xerrada és donar estratègies i instruments als pares i mares per educar amb serenitat i coherència quan es produeixen situacions-repte en la vida quotidiana. La xerrada tindrà lloc a la Capella de Santa Clara a les 20 h.

Aquesta Campanya ha estat dissenyada conjuntament des dels departaments d’Ensenyament i Benestar Social; aquesta campanya té dues vessants, per una banda, es tracten aspectes de salut i benestar de les persones, i per l’altra, es proposen xerrades per oferir eines educatives a les famílies i donar resposta a les inquietuds i problemes que poden sorgir en el procés educatiu dels infants i joves.

La campanya té una durada de quatre mesos de febrer a maig, ambdós inclosos, aquest any com a novetat fem la difusió amb dos díptics, un de febrer i març, i l’altre d’abril i maig .

Amb tota aquesta campanya es pretén com a finalitat última millorar la qualitat de vida de les castellonines i els castellonins.

Pots consultar la programació de la Campanya Salut i Família a la web www.castello.cat i a la web del Pla Educatiu d’Entorn pee.castello.cat.

Enllaç a la notícia tv.

Enllaç a la notícia tv.

Campanya de Salut_A_2018 Campanya de Salut_B_2018

Publicado en: Notícies