Tercera edició del calendari de Pla Educatiu d’Entorn de Castelló d’Empúries

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries edita un any més el calendari del Pla Educatiu d’Entorn (PEE) amb l’objectiu de fer difusió de les activitats que es duran a terme aquest curs escolar.

El passat mes de novembre es va reunir la Comissió Representativa del PEE per tal d’aprovar el projecte d’actuacions del curs escolar 18-19. Enguany, com a novetat, hi van participar els municipis de Sant Pere Pescador i Sant Miquel de Fluvià, que des del curs passat formen part del Pla Educatiu d’Entorn.

Una vegada aprovat el projecte, es comença a treballar amb l’edició del calendari, una eina pràctica per a l’alumnat i equips docents, on hi consten les dates més assenyalades dels projectes que es desenvolupen durant el curs.

Les activitats, adreçades a infants, joves i famílies, són variades i volen respondre a les necessitats i els interessos que es detecten des de la Comissió.

Per a famílies s’hi detallen les xerrades d’interès educatiu i els tallers d’aprenentatge de la llengua.

Per a l’alumnat, per una banda hi ha els serveis socioeducatius fora de l’horari escolar, i per l’altra, les activitats al centre que pretenen involucrar a l’alumnat amb les festivitats del municipi, impulsar el gust a la lectura i a l’escriptura, fomentar la pràctica de l’esport o donar suport a l’orientació academicoprofessional, entre d’altres.

S’hi destaquen alguns projectes ja consolidats com el Conte per Relleus, el Rodajoc, el Consell d’Infants i Adolescents i la Campanya de teatre escolar.

Es pot consultar el calendari a la web del Pla Educatiu d’Entorn pee.castello.cat.

Publicado en: Notícies