S’obren les inscripcions als cursos i tallers formatius

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries ha editat la nova agenda formativa pel període d’octubre a gener.

S’hi presenten més de 35 formacions, classificades en: formació bàsica, formació ocupacional, formació empresarial i comercial, tallers familiars, cursos i tallers d’artesania, salut, oci i serveis.

Les inscripcions es poden formalitzar a les Oficines Municipals d’Atenció al Ciutadà (OMAC), fins el 5 d’octubre. Enguany es poden realitzar a través de la Seu electrònica, per a fer-ho caldrà adjuntar a la instància genèrica el full d’inscripció i el comprovant de pagament (en el cas dels cursos amb cost).

El contingut de l’agenda i el full d’inscripció es poden trobar a la web www.castello.cat.

Aquesta nova edició segueix potenciant la formació bàsica i ocupacional amb nous cursos com el d’atenció al client, el de cambrer/a o el d’operari polivalent de manteniment de càmpings, i un taller per a millorar la comunicació escrita a càrrec del reconegut Alfred Picó.

Les jornades i tallers de formació empresarial i comercial s’amplien amb una oferta dedicada al coneixement de la nova llei de protecció dades i a les diferents eines i recursos útils que ens ofereix internet i les xarxes socials.

Es destaca també l’ampliació de l’oferta lúdica i d’artesania amb tallers de cuina, guitarra, discjòquei, percussió, relaxació o un taller de restauració de mobles.

Per a més informació: Serveis a la Ciutadania (972 25 01 65).

Publicado en: Notícies