S’obren dos espais per infants i joves del municipi

Aquesta setmana l’Ajuntament de Castelló d’Empúries posa en marxa un nou servei adreçat a infants i joves de 3r de primària fins a 4t d’eso.

Es tracta de dos espais oberts que tenen per finalitat oferir un lloc d’estudi adequat i un espai lúdic pels més petits. El nou servei, que s’anomena Com a Casa, estarà dinamitzat per un monitor que vetllarà pel bon funcionament de l’activitat i donarà suport als participants.

La ubicació del servei són els Espais Joves municipals (Casal Cívic de Comercial d’Alberes i “El Centru” del Centre Històric ). Però queden separats del propi Espai Jove.

L’espai és compartit de 16 a 18 h de la tarda per totes les edats, però a partir de les 18 h i fins les 19 h només hi podran assistir els nens/es de 3r fins a 6è, on realitzaran activitats més lúdiques (manualitats, tallers, jocs, etc).

Els menors poden assistir-hi lliurement, l’estona i els dies que ells desitgin, només caldrà que omplin una fitxa d’inscripció que se’ls facilitarà allà mateix. També hi haurà un nombre limitat de places per dia.

Aquest servei s’ha impulsat gràcies a la detecció i el treball dut a terme per l’educadora de carrer i els professionals dels Espais Joves, que han cregut convenient que calia engegar un recurs d’aquestes característiques, que ofereixi als menors espais adients d’estudi i alternatives d’oci.

Per a més informació, cal adreçar-se a Serveis a la Ciutadania de l’Ajuntament o als mateixos Espais Joves.

Enllaç a la notícia Empordà tv.

IMG_0461

Publicado en: Notícies