S’obre el període d’inscripcions dels cursos i tallers

Avui dilluns s’obre el període d’inscripcions pels cursos i tallers organitzats des de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries pel període d’octubre a gener.

És una oferta pensada per a diferents públics amb finalitats també variades: d’inserció laboral,  d’ampliació de coneixements, de caràcter lúdic, de foment de la salut i del benestar personal, etc. També permet crear espais de participació i fomentar la cohesió social del municipi.

Els cursos i tallers estan estructurats en cinc apartats: formació bàsica, formació ocupacional, formació empresarial, formació per a famílies i un recull de cursos i tallers  de creativitat, artesania i salut.

Des de l’Ajuntament s’ha editat un llibret amb tota l’oferta, també es pot trobar la informació a www.castello.cat.

En aquesta edició es pot trobar també informació de diferents serveis d’interès per a les persones que ofereixen assessorament i orientació, com:  Servei d’Informació i Orientació Formativa, Servei d’Assessorament a empreses. També del punt de suport acTIC i el punt de suport per treure’s el Graduat en Educació Secundària.

Totes les inscripcions s’han de fer a les Oficines Municipals d’Atenció al Ciutadà fins el proper 7 d’octubre.

Per a més informació: Serveis a la Ciutadania, 972 25 01 65 (matins) / Centre Emprèn 972 45 68 17 (matins) / Casal Cívic d’Empuriabrava 972 45 17 33 (tardes).

La propera edició serà pel període de febrer a juny de 2017.

cartell_oferta-formativa_2016-2017

Publicado en: Notícies