Sessió informativa sobre el procés de preinscripció per a l’alumnat d’Infantil 3 i 1r d’ESO

Properament s’iniciarà el període de preinscripció escolar per al curs 2023-2024 que es realitzarà exclusivament de forma telemàtica. És per aquest motiu, que des del Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, s’ha organitzat una sessió informativa dirigida a totes les famílies amb infants que el curs vinent iniciaran el 2n Cicle d’Educació Infantil i també per a les famílies amb nens i nenes que han d’iniciar 1r d’ESO.

La reunió informativa tindrà lloc dijous 2 de març, a les cinc de la tarda, a la Capella del Convent de Santa Clara. A la reunió hi assistirà la regidora i la tècnica del Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, i els directors i directores de les escoles i instituts del municipi.

Aquesta setmana i la que ve, es portaran a terme les jornades de Portes Obertes a les diferents escoles. Aquests són els telèfons de contacte per demanar cita prèvia:

INSTITUT ESCOLA EL BRUEL EMPURIABRAVAESCOLA RUIZ AMADOESCOLA JOANA D’EMPÚRIES
21 de febrer De 16.15 a 17.15 h28 de febrer De 16.15 a 17.30 h22 de febrer De 14.45 a 17 h
Tel. 972 45 66 25Tel. 972 25 02 34Tel. 972 15 86 06
https://agora.xtec.cat/ieempuriabrava/https://agora.xtec.cat/escolaruizamado/https://agora.xtec.cat/ceipjoanadempuries/

Anna Massot, regidora d’Ensenyament, anima a les famílies a assistir a la reunió on es posaran en comú tots els dubtes que pugui generar el procés d’inscripció. “Ja sabem que si és la primera vegada que es porta a terme un procés d’aquest tipus i de forma telemàtica pot semblar complicat i és per això que volem posar tots els recursos dels quals disposa el departament a l’abast de les famílies que ho necessitin per facilitar aquest tràmit”.  

En aquest sentit, el departament ha enviat una carta a les llars dels infants que aquest any s’han d’inscriure a Infantil 3, per avisar de la reunió i del calendari que hauran de seguir per formalitzar la inscripció del seu fill/a així com una llista dels recursos on es pot trobar la informació necessària. També es farà arribar un full informatiu a l’alumnat de sisè de primària de les escoles amb la data de la reunió. Per a qualsevol pregunta o per al suport presencial per a la realització dels tràmits, es podrà comptar amb l’Oficina d’Escolarització.  

Publicado en: Notícies