Sessió informativa del procés de preinscripció i matricula 2017-18

Aquest dijous 1 de març tindrà lloc a la Capella de Santa Clara la sessió informativa sobre el procés de preinscripció i matriculació pel curs 2018-19, adreçada especialment a l’alumnat que ha de començar P3 el proper mes de setembre.

La sessió anirà a càrrec de l’equip directiu dels tres centres de primària i el departament d’Ensenyament de l’Ajuntament.

Es facilitarà informació d’interès per a les famílies com la documentació que cal presentar, la zonificació escolar del nostre municipi, l’oferta de places de cada centre, els dies de portes obertes, entre d’altres.

Atès que no s’han publicat encara les dates clau, aquesta informació s’enviarà per carta a les famílies empadronades al municipi.

S’obrirà també un torn de preguntes per poder aclarir els possibles dubtes als assistents.

Per a més informació us podeu adreçar al Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, al telèfon 972250165 o enviar un correu electrònic a serveisalaciutadania@castello.cat.

També podeu trobar informació més detallada a la web de la Generalitat de Catalunya: http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio

Veure notícia Empordà tv.

Veure notícia Taller de cuina Empordà tv.

 

Publicado en: Notícies