Sessió informativa de preinscripció escolar pel curs 2019-20

El proper dijous 14 de març tindrà lloc a la Capella de Santa Clara la sessió informativa sobre el procés de preinscripció i matriculació pel curs 2019-20, adreçada especialment a l’alumnat que ha de començar P3 el proper mes de setembre.

La sessió anirà a càrrec de l’equip directiu dels tres centres de primària, la regidora i la tècnicai el departament d’Ensenyament de l’Ajuntament.

Es facilitarà informació d’interès per a les famílies com la documentació que cal presentar, la zonificació escolar del nostre municipi, l’oferta de places de cada centre, els dies de portes obertes, entre d’altres. S’obrirà també un torn de preguntes per poder aclarir els possibles dubtes als assistents.

Enguany com a novetat, seguit de la part més informativa, hi haurà la xerrada “Comencem l’escola: el nostre procés d’adaptació” a càrrec de Meritxell Pomés, pedagoga i educadora social (coordinadora dels serveis d’intervenció socioeducativa del Consell Comarcal de l’Alt Empordà).

Aquesta informació s’envia també per carta ordinària a totes les famílies empadronades al municipi, amb fills/es nascuts l’any 2016.

Per a més informació us podeu adreçar al Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, al telèfon 972250165 o enviar un correu electrònic a serveisalaciutadania@castello.cat

També podeu trobar informació més detallada a la web de la Generalitat de Catalunya: http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio.

 

Publicado en: Notícies