Segon dia d’acollida al nou professorat dels centres educatius del municipi

Aquest migdia s’ha fet la segona acollida als professors que aquest any entraran a formar part del professorat dels centres educatius del municipi. La setmana passada es va fer una primera trobada amb els docents de l’Institut-Escola El Bruel i avui han estat els de les Escoles Ruiz Amado, Joana d’Empúries i també  de l’Institut de Castelló d’Empúries els que hi han assistit .

Aquestes sessions d’acollida consisteixen en una visita guiada pel centre històric per tal de donar a conèixer l’entorn a aquests nous professors i també perquè es familiaritzin amb els recursos educatius que s’ofereixen des de l’Ajuntament. La trobada ha començat a la Basílica on s’ha fet una petita introducció. El recorregut ha continuat pel call jueu fent una parada a la Sinagoga del Puig Mercadal i ha acabat amb una visita a la presó.

Finalment, l’alcalde ha rebut els professors a la sala gòtica per donar-los la benvinguda i per tal d’encoratjar-los en aquest nou curs.

En total hauran estat 50 els professors que han assistit en aquestes dues sessions d’acollida. És el segon any que es porta a terme aquest tipus de recepció i tant per la banda dels centres com per part de  l’Ajuntament es valora molt positivament.

Publicado en: Notícies