Properament iniciarà el “Com a Casa”

La setmana que ve començarà de nou el servei “Com a Casa”. Aquest és un servei adreçat a alumnat del municipi d’entre 3r de primària i 4t de secundària. Va néixer de la voluntat d’oferir a l’alumnat un espai al que accedir després de les classes per a fer les tasques escolars, estudiar i llegir.

El servei s’ofereix en dos punts diferents, al Centre Històric a El Centro i a Empuriabrava a l’Espai Alberes. El “Com a Casa” està dirigit en cada espai, per una monitora de lleure que dinamitza l’espai i fa un suport a l’alumnat en les seves tasques, tot i que l’objectiu principal és que l’alumnat en pugui fer ús de forma autònoma.

El “Com a Casa” funciona de dilluns a divendres de 16 a 19 h, iniciant-se la setmana que ve i fins a final de curs. En aquest espai de temps, l’alumnat inscrit pot acudir el servei els dies i hores que ho necessiti, el que s’entén com a entrada lliure. És a dir, un cop l’alumne/a presenta la seva inscripció, pot fer ús del servei els dies i hores que vulgui, sense necessitat d’establir una periodicitat concreta.

Tot i ser concebut com un espai de reforç a la tasca escolar, quan els alumnes i les alumnes han finalitzat les seves tasques també es desenvolupen activitats lúdiques i de lleure, així com manualitats i activitats dirigides.

Aquesta setmana, el 6 i 7 d’octubre es realitzaran les inscripcions al servei. Per inscriure’s, cal que acudeixi el pare/mare/tutor/a legal de l’alumne juntament amb aquest al “Com a Casa” on vol inscriure’s (El Centro o Espai Alberes) de 15 a 19 h de la tarda per omplir la documentació i autorització requerida.

A partir del dilluns 10 d’octubre els “Com a Casa” començaran el seu servei efectiu i es regiran amb el calendari escolar del municipi.

Per a més informació podeu contactar amb el Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries al 972250165 o bé, al correu electrònic  ensenyament@castello.cat

Publicado en: Notícies