Primera trobada dels 32 representants del Consell Infants i Adolescents de Castelló d’Empúries

Fa dues setmanes que els centres educatius del municipi han iniciat les sessions a l’aula del Consell d’Infants i Adolescents de Castelló d’Empúries, un òrgan de participació, consulta i assessorament de l’Ajuntament format per l’alumnat de 5è, 6è, 1r i 2n d’ESO.

Aquesta setmana, a la Sala Gòtica de l’Ajuntament, ha tingut lloc la primera trobada dels representants,  formada per 1 representant de cada aula de 5è i 1r d’ESO, més els representants de l’any anterior, atès que el càrrec té una durada de 2 anys.

L’alcalde, Salvi Güell i la regidora d’ensenyament, Anna Massot, els hi van donar la benvinguda alhora que els van animar en aquest nou càrrec. Aquest grup de 32 alumnes seran els responsables de portar al Ple Municipal les propostes d’accions que s’hauran elaborat a l’aula i que tindran com a objectiu millorar la vida quotidiana del municipi.

Enguany el tema escollit és la promoció de la salut al municipi.

El Consell té un blog on es pot trobar tot el treball fet el curs passat, i que s’anirà actualitzant amb la nova feina:  https://conselldinfantsblog.wordpress.com/.

Aquesta actuació s’emmarca en el Pla Educatiu d’Entorn del municipi pee.castello.cat.

 

Publicado en: Notícies