Presentació Conte per Relleus

Per cinquè any consecutiu les escoles del municipi participen en el projecte “Conte per Relleus” impulsat pels Serveis Educatius de l’Alt Empordà i els centres de primària en el marc del Pla Educatiu d’Entorn de Castelló d’Empúries.

Aquest dijous 14 de gener 120 alumnes de les escoles Ruiz Amado, Joana d’Empúries i El Bruel s’han concentrat a la Sala Gòtica de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries per tal de començar a treballar en una nova edició de l’activitat “Conte per relleus”.

Aquest projecte d’animació a la lectura i escriptura creativa va adreçada als alumnes de 4t de primària i compta amb la col·laboració de l’escriptora Mariona Masferrer.

El funcionament de l’activitat és el mateix que en els cursos anteriors, consta de dues parts, una de lectura i una d’escriptura, d’una durada de tres mesos cada part. En la primera els nens i nenes hauran de llegir i analitzar setmanalment el text que l’escriptora els farà arribar, i en la segona ells escriuran en conte seguint la pauta del que hauran llegit i treballat, però amb una nova trama que aquest matí l’escriptora els hi ha proposat. L’inici del conte anirà a càrrec de l’escriptora, llavors continuarà el conte un grup d’una escola i després una altra i així fins que hagin escrit tots els grups. Entre escola i escola l’escriptora hi farà un paràgraf per lligar bé el conte.

Vist l’èxit de l’activitat i la bona acollida dels centres, l’Ajuntament col·labora  novament en l’edició del conte a final de curs perquè cada alumne pugui tenir-ne una còpia.

Enllaç notícia Empordàtv

IMG_7983

Publicado en: Notícies