Premi Maria Verdaguer de recitació

Un any mes, Òmnium Cultural convoca els premis Maria Verdaguer de recitació en el marc del 37è concurs per a la joventut de l’Alt Empordà, per a alumnes de 1r a 6è de primària.

Aquest és el quart any que es durà a terme a Castelló d’Empúries. Hi participaran un total de 170 alumnes de les escoles Ruiz Amado, Joana d’Empúries i El Bruel.

La recitació tindrà lloc el proper 4 de març a les 17 h, a la Capella de Santa Clara, per l’alumnat de 1r a 3r i a la Sala Gòtica de l’Ajuntament, per l’alumnat de 4t a 6è.

L’activitat, voluntària i fora de l’horari lectiu, consistirà en recitar un poema de tema lliure davant d’un jurat. Enguany el jurat estarà format per: Maria Mercè Cuartiella (escriptora i dramaturga), Joan Manuel Soldevilla (professor i escriptor), Reparada Canet (presidenta Esplai de l’Elenc de Teatre Esplais) i l’equip directiu dels centres de primària: Roser Mosqueda, Dora Sala i Cati Sastre.

Els alumnes guanyadors hauran de recollir el seu premi en un acte oficial que es farà abans de final de curs. Es concediran 3 premis de 15 € per curs.

El concurs també s’organitza el mateix divendres als municipis de Figueres, la Jonquera, Llançà, Roses i l’Escala.

Veure notícia Empordà tv

Veure notícia Empordà tv

Recitació Omnium

Publicado en: Notícies