Patis oberts i torneigs esportius, per acabar el curs escolar

Del 8 al 19 de juny, s’han programat activitats totes les tardes per complementar la jornada intensiva a les escoles.

Quan el final de curs ja està a tocar a la porta, les dues últimes setmanes del curs les escoles concentren la seva activitat als matins.

Des de fa uns anys, l’Ajuntament conjuntament amb l’AJAC posen en marxa l’activitat de Patis Oberts, que es durà a terme del 8 al 19 de juny, de dilluns a divendres, de 15 a 18h de la tarda al pati de l’Escola El Bruel d’Empuriabrava.

Aquesta activitat pretén promoure l’obertura dels patis de les escoles per a poder fer-ne un ús social i així oferir a infants, a joves i a les seves famílies uns espais adequats per al joc educatiu i compartit on poder gaudir del seu temps lliure.

Els Patis Oberts estaran conduïts per dos monitors encarregats de dinamitzar l’espai, fomentar la relació entre els usuaris i vetllar pel bon ús de les instal·lacions.

A més, el dimecres 10, el dimecres 17 i el divendres 19 de juny es dinamitzaran dues activitats adreçades a l’alumnat de secundària:

Dimecres 10 de juny, a les 17 h, al Pavelló Municipal d’Esports, TORNEIG DE FUTBOL SALA.
Dimecres 17 de juny, a les 17 h, al Pavelló Municipal d’Esports, TORNEIG DE BÀSQUET 3X3.
Divendres 19 de juny, a les 17 h, a la platja d’Empuriabrava, TORNEIG DE FUTBOL PLATJA.

Referent a aquests torneigs, les inscripcions es realitzaran una hora abans de l’inici de l’activitat, i els equips que es presentin hauran de ser mixtes.

Les activitats són gratuïtes, només es demanarà un document d’identitat acreditatiu de l’edat.

Veure notícia Empordà tv

Cartell-patis-oberts-208x300

 

Publicado en: Notícies