Participació dels centres educatius en la diada de Sant Jordi 2015

Avui 23 d’abril, diada de Sant Jordi, els centres educatius han participat en les activitats organitzades conjuntament amb el Pla Educatiu d’Entorn de Castelló d’Empúries.

A la plaça de la Basílica, a les 10’15 h del matí, ha tingut lloc la III Mostra de Danses Tradicionals Catalanes a càrrec de l’alumnat de 5è de primària i amb la col·laboració de l’Esbart Dansaire. És una activitat molt ben valorada pels centres pel foment de la relació entre els diferents nens i nenes dels centres educatius del municipi, així com per afavorir la participació de l’alumnat en les diferents activitats de l’entorn.
Seguidament, al Pati Palau dels Comptes, els més petitons de l’escola El Bruel han pogut conèixer els Gegants de Castelló.

A les 11’15 h ha tingut lloc al vestíbul de la sala Municipal l’entrega de premis del IV concurs de dibuix cartell de Sant Jordi 2015. Els tres guanyadors d’enguany han estat: Iliass Gharbaoui de l’escola Ruiz Amado, Anass Harbichi de l’escola El Bruel i Asma Abachri de l’escola Joana d’Empúries. S’ha fet entrega de tres premis individuals i 5 xecs regals de 20€ cadascun per comprar material escolar.

Durant tota la setmana, i gràcies a l’alumnat de l’INS Castelló d’Empúries, també es pot visitar l’exposició Un jove, un llibre a la Biblioteca Municipal. Alumnat de 1r a 4t d’ESO han fet recomanacions de les seves lectures preferides.

L’alumnat ,com cada any, ha omplert la plaça per poder veure les parades de llibres i roses, alguns grups també han aprofitat per fer la visita a la Biblioteca Municipal.

 uuuuuuuuuuuuuuuuuu

Enllaç Empordà tv

Publicado en: Notícies