Obertes les inscripcions al Casal d’Estiu

Aquest any la Campanya d’Activitats d’Estiu 2016 estarà liderada per dues entitats juvenils que es dediquen a organitzar accions de lleure durant tot l’any dins el municipi; l’Agrupament Escolta i Guia XOTS i l’Associació Juvenil AJAC. Ho faran juntament amb la coordinació dels Departaments de Joventut i Ensenyament de l’Ajuntament. Després d’uns anys treballant plegats amb aquestes entitats, ha arribat el moment de prendre la iniciativa i organitzar junts el Casal d’Estiu. Pel seu bagatge, per la seva experiència, per la seva formació i sobretot per les ganes que tenen de liderar aquest projecte.

Des del Departament de Joventut, fa anys que es treballa en la línia de la formació de monitors/es, la promoció de l’associacionisme i el foment de la participació.

Ja fa 5 anys que l’Agrupament Escolta dels XOTS va iniciar la seva tasca amb el Cau, que realitzen durant tot el curs escolar. L’associació de joves de l’AJAC dinamitzen el Casal de joves Aventura’t i el projecte de Centre Obert Puigmal (Tallers d’estudi per primària i secundària, Casals de lleure, Patis Oberts ).

A més a més, les dues associacions comparteixen projectes comuns amb el Departament de Joventut,  com el Curs d’Iniciació al Lleure/Curs de Pre-monitors, la campanya de dinamització des dels Espais Joves o altres accions que es fan durant tot l’any, com sortides, rutes, tallers, acampades, accions solidàries etc.

La Campanya d’Activitats d’Estiu, a part del Casal, també inclou el casal de joves  Aventura’t, el Casalet del Juny, les colònies de l’agost i les activitats de setembre.

Així doncs només ens queda animar a tots els nens i nenes a apuntar-vos al Casal d’Estiu.

Per a més informació podeu adreçar-vos a l’ Espai Jove “El Centru”, Serveis a la Ciutadania  o a l’Espai Jove del Casal Cívic de Comercial Alberes.

Veure notícia Empordà tv

Inscripció Casal_2016_A

Publicado en: Notícies