Nou període per inscriure’s al Servei Local d’Orientació Familiar

El Servei Local d’Orientació Familiar (SLOF) es desenvoluparà a trenta-cinc municipi de menys de 15.000 habitants de la demarcació de Girona.  La selecció dels que comptaran amb el servei anirà en funció del nombre de famílies inscrites.

SLOF és un servei gratuït impulsat i finançat per Dipsalut, Organisme de la Salut Pública de la Diputació de Girona, i gestionat pels ajuntaments de les comarques gironines com a programa d’orientació i assessorament a pares i mares amb l’objectiu d’incrementar la qualitat de vida familiar.

El programa consta de:

  1. Escola de Mares i Pares, un espai de trobada on es poden aprendre tècniques i coneixements per a l’educació dels fills i filles. S’adreça a famílies amb filles o fills de 0 a 18 anys. Les famílies es reuneixen una vegada cada quinze dies.
  2. Servei d’Atenció Individualitzada, un espai d’assessorament individualitzat, on cada família pot parlar amb el professional dels serveis sobre temes que consideri importants en relació al desenvolupament dels seus fills.
  3. Servei virtual, un espai d’assessorament especialitzat virtual i de suport individual i familiar (slofdiputaciógirona.cat).
  4. Xerrades divulgatives, relacionades amb temes d’interès educatiu per als ajuntaments, els centres escolars i les famílies, que s’adrecen al conjunt de la ciutadania.

Les famílies es poden inscriure fins el 25 de setembre. Ho han de fer enviant un correu electrònic aacciosocial@dipsalut.cat. Cal indicar el nom, cognom i edats (de pares i fills), adreça, telèfon, correu electrònic i centre educatiu.

Per a més informació es pot consultar www.slof.cat, o bé trucar a Serveis a la Ciutadania al 972 25 01 65.

descarga-1

 

Publicado en: Notícies