Nou cicle de tallers per a famílies amb infants de 0 a 3 anys

Properament s’organitza a Castelló d’Empúries un nou cicle de tallers per a famílies en el marc del programa Créixer en Família, finançat per la Generalitat de Catalunya.

 “Créixer en família” són espais de suport als pares i mares interessats a conèixer aspectes que puguin influir de manera positiva en l’educació i en el desenvolupament dels seus fills i filles. Conviden a reflexionar sobre les seves experiències i a compartir-les amb altres famílies.

El cicle consisteix en sis sessions de dues hores que tractaran temàtiques com: l’afecte, l’autonomia, l’autoritat, la resolució de conflictes, les responsabilitats en l’àmbit domèstic, el lleure i l’entorn, el paper educatiu de l’escola, etc. Els títols de cada sessió són:

Sessió 1 – Mama! Papa! Upa…

Sessió 2 – Deixa’m! … Jo sol!

Sessió 3 – A dormir, no!… Hi ha un monstre

Sessió 4 – Per menjar, li poso la TV i fora problemes

Sessió 5 – El meu fill no para. Ho toca tot, ho remena tot… és un trasto!

Sessió 6 – Sessió monogràfica i de tancament de cicle

El programa també ofereix, a través de la seva web, un espai de suport en línia amb recursos per aplicar la criança positiva.

Els tallers es faran a la Llar d’Infants Municipal Passeig de les Oques, tots els dilluns de 15 a 16.45 h, del 24 d’abril al 5 de juny.

Cal inscripció prèvia a la Llar d’Infants o bé a Serveis a al Ciutadania de l’Ajuntament (972 25 01 65). És un servei gratuït.

Més informació del contingut a www.gencat.cat/benestarsocialifamilia/familia/creixerenfamilia

POSTER A4-DEF_en blanc_16-18_2014.FH11

Publicado en: Notícies