L’Ajuntament posa a l’abast dels centres d’ensenyament la Guia educativa 2018-2019 amb més de 50 actuacions

Aquest mes de setembre l’Ajuntament ha elaborat per segon any consecutiu, la Guia de Recursos Educatius de Castelló d’Empúries.

Es tracta d’una recopilació de més de 50 activitats i accions que provenen de diferents àmbits socials: entitats, associacions, serveis, institucions, etc. amb una clara intencionalitat educativa, i que ha estat possible gràcies a la implicació i la coordinació amb els diferents agents responsables.

Els centres podran trobar-hi propostes adreçades a l’alumnat d’infantil, primària, secundària, batxillerat i cicle formatiu. En general, totes elles es duen a terme en l’horari lectiu.

Enguany, a més de les propostes que ja es van incloure el curs passat, hi destaquen noves activitats com els bibliocarretons de la biblioteca, la visita gammificada “joc de farinons” de l’Ecomuseu-Farinera, l’Agenda 21 que gestiona el departament de medi ambient, la visita al Butterfly Park o una proposta de Dansa-Teatre del Paller Inkiet. Propostes que tot i que algunes fa temps que existeixen, es recullen a la guia per primera vegada.

També hi ha un recull d’altres serveis d’interès pels centres, com els serveis socioeducatius fora de l’horari escolar, la formació d’adults, l’Oficina Municipal d’Escolarització, la visita guiada a professors i mestres, el Consell d’Infants i Adolescents o la Unitat d’Escolarització Compartida, entre d’altres.

Des del Departament d’Ensenyament i els centres educatius es valora positivament el recurs, i per aquest motiu es vetllarà per tal d’oferir cada any una guia el més completa possible gràcies al treball en xarxa dels diferents agents educatius del municipi.

Es pot consultar aquesta guia a https://www.castello.cat/serveis-a-la-ciutadania/

Publicado en: Notícies