Aquesta setmana s’obren les inscripcions del Casal Puigmal

El Casal Puigmal és una activitat que es realitza durant deu dissabtes a l’any en horari de tarda, de 15 a 18 h,  i que  va dirigida a nens i nenes d’entre 1r i 6è de primària. L’inici de l’activitat serà el  18 de març i s’allargarà fins al 27 de maig.  Les inscripcions s’obriran la setmana que ve.

El Casal Puigmal és una acció per fomentar el lleure del cap de setmana, que es porta a terme al pati de l’IE El Bruel Empuriabrava, on es realitzen activitats diverses com tallers, jocs o sortides, per un preu simbòlic de 5 €.  L’objectiu és que nens i nenes disposin d’un espai lúdic, de lleure, obert, divers i flexible, on es contribueixi, a través del joc i del temps de lleure, a l’educació dels infants, fomentant l’esperit crític i participatiu.

Les inscripcions es realitzaran els dies 8 i 9 de març de 16 a 17.30 h a l’IE El Bruel Empuriabrava. Hi ha un total de 44 places, però en cas d’haver-hi més inscrits, es farà un sorteig.Tot seguit us deixem la informació necessària per portar a terme la inscripció:

· Fotocòpia del DNI
· Fotocòpia de la targeta sanitària
· Foto de carnet de l’infant
· Telèfon de contacte.

Aquesta activitat s’emmarca dins el Pla Educatiu d’Entorn amb l’objectiu de donar oportunitats educatives més enllà de l’escola. Anna Massot, regidora d’Ensenyament, valora molt positivament aquesta activitat. “Estem molt orgulloses d’aquest casal que ara fa 15 anys que es va posar en marxa i que té molt bona acollida. Que una activitat d’aquest tipus es consolidi i es mantingui durant tants anys, és un èxit!”.

Per a qualsevol dubte o per a més informació, podeu trucar a Serveis a la Ciutadania de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries al telèfon 972 25 01 65.  

Publicado en: Notícies