La Comissió Operativa del Pla Educatiu d’Entorn valora les activitats del curs

Ahir dimarts es va reunir, a la sala gòtica de l’Ajuntament, la Comissió Operativa del Pla Educatiu d’Entorn de Castelló d’Empúries. La Comissió s’encarrega de valorar les actuacions que es duen a terme en el PEE del nostre municipi.

La Comissió està formada per tècnics del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, equips directius dels centres educatius del municipi i tècnics de l’Ajuntament. Cal dir que el Pla Educatiu d’Entorn és una proposta de cooperació educativa entre la Generalitat i l’Ajuntament.

A la reunió es va valorar en detall les activitats del projecte 2015-16, i es van fer propostes de cara al nou curs escolar 2016-17.

Anna Massot, regidora d’ensenyament, comenta que “ara fa 10 anys que es va implementar el Pla Educatiu d’Entorn al nostre municipi, sempre s’ha cregut en aquest projecte i s’ha dotat econòmicament independent de la subvenció rebuda per part de la Generalitat”.

Arribat en aquest punt, la Comissió creu necessària elaborar una nova diagnosi de la realitat del municipi per poder seguir tirant endavant activitats el més ajustades a la necessitats del nostre entorn. Per aquest motiu, durant el primer trimestre del proper curs escolar, es treballarà per a fer un diagnòstic a nivell de tot el municipi i veure quines línies de treball cal prioritzar.

L’objectiu del PEE és aconseguir l’èxit educatiu de tot l’alumnat i contribuir a la cohesió social.

A la web pee.castello.cat hi trobareu tota la informació.

_DSC3841

Publicado en: Notícies