Inici del Pla Educatiu d’Entorn 2015-2016

El passat mes d’octubre la Comissió Operativa del Pla Educatiu d’Entorn de Castelló d’Empúries va aprovar el projecte d’actuacions pel curs 2015-2016.

La Comissió, presidida per la regidora d’Ensenyament i formada per representants de l’Ajuntament, del Departament d’Ensenyament i els equips directius dels centres d’ensenyament del municipi, es reuneix com a mínim dos cops l’any per tal de valorar conjuntament el projecte d’actuacions i proposar noves actuacions.

La dotació econòmica que novament aporta el Departament d’Ensenyament per al desenvolupament del PEE de Castelló d’Empúrieses es manté.

Es mantenen també la majoria d’actuacions i es cosoliden algunes activitats noves del curs passat com la Fira de llibres de text, les jornades d’emprenedoria per alumnat de secundària, els projectes d¡aprenentatge i servei, les actvitats de Nadal,etc.

El catàleg d’actuacions 2015-2016 del PEE es pot consultar a la web del Pla Educatiu http://pee.castello.cat. En aquest espai web a més del catàleg es pot fer un seguiment de les activitats a través de les notícies, fotografies, i altres recursos com enllaços a les pàgines webs d’interès.

El Pla Educatiu d’Entorn esdevé una eina educativa per a tothom, que funciona gràcies a la bona implicació i voluntat de tots els agents implicats: centres educatius, entitats i associacions, famílies i administració. Per això agrairem la col·laboració i participació de tothom qui ho desitgi, poden fer aportacions o noves propostes a plaeucatiuentorn@castello.cat.

Publicado en: Notícies