Inici de la Campanya de Salut i Família 2015

Aquest mes de març s’han dut a terme les primeres xerrades de la Campanya de Salut i Família, que organitza l’Àrea de Salut de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries amb la col·laboració dels centres educatius del municipi i el Casal de Castelló.

El dimecres 11 de març es va donar el tret de sortida amb la xerrada d’Internet Segura, adreçada a famílies amb fills/es de 10 a 16 anys, a càrrec dels responsables de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat de la Comissaria de Mossos d’Esquadra de Roses, i que tenia per objectiu donar a conèixer els perills que ens podem trobar a la xarxa i els riscos als que s’enfronten els nostres fills.

La primera de les dues xerrades adreçades a la gent gran, i a càrrec de la infermera Lourdes Díaz, es va dur a terme al Casal de Castelló el passat dimarts 17 de març, i tractava sobre els trastorns cognitius com l’Alzehimer.

El dimarts 24 de març, al Convent de Santa Clara i a càrrec de Maria Martínez, es va dur a terme la conferència sobre la mutilació genital femenina, amb l’objectiu de prendre consciència de la importància que té el treball preventiu.

Estimular la resiliència: educar en la pèrdua i la frustració, va ser el títol de la quarta xerrada que va tenir lloc a la Biblioteca i va anar a càrrec d’Amèlia Aguilera, psicòloga del Servei Local d’Orientació Familiar.

Les properes xerrades que es duran a terme durant els mesos d’abril, maig i juny són: Com afecta la separació als fills; Salut emocional infantil;Trastorn cognitius. Diverses demències; TDAH en l’etapa preescolar; Ajudar a créixer als nostres fills; Hàbits saludables; De l’escola a l’institut.

Nueva imagen

Per a més informació us podeu adreçar a Serveis a la Ciutadania de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, 972 25 01 65

Enllaços Empordà tv

Com afecta la separació als fills

Com educar en la pèrdua i la frustació

Trastorns cognitius. Alzehimer

 

Publicado en: Notícies