I si els nens vinguessin al món amb un manual d’instruccions?

Aquesta setmana s’obren les inscripcions per a poder participar en els tallers del programa Créixer en Família 2016, finançat per la Generalitat de Catalunya.

Créixer en Família són cicles de tallers on els pares i mares reflexionaran i intercanviaran vivències sobre l’educació dels seus fills i filles , guiats per un professional expert que els orientarà, reforçarà i donarà eines per exercir la seva parentalitat de manera positiva.

Són sis sessions de dues hores que tractaran temàtiques com: l’afecte, l’autonomia, l’autoritat, la resolució de conflictes, les responsabilitats en l’àmbit domèstic, el lleure i l’entorn, el paper educatiu de l’escola, etc.

Aquest cicle va adreçat a pares i mares amb fills o filles amb edats compreses entre el 0 i 3 anys.  Es durà a terme els dimecres, de 17 a 19 h, del 5 d’octubre al 16 de novembre a la Llar d’Infants Passeig de les Oques.

A la seva web també ofereix un espai de suport en línia amb recursos per aplicar en l’educació dels fills i filles.

Els interessats poden inscriure’s del 12 al 30 de setembre a la mateixa Llar d’Infants o bé trucant a Serveis a la Ciutadania de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries al telèfon 972 25 01 65. És un servei gratuït.

descarga

Publicado en: Notícies