Fira de llibres de text i material escolar

El proper dilluns 18 de juliol tindrà lloc, al pati de la Capella de Santa Clara, la tercera fira d’intercanvi, donació i compravenda de llibres de text i material escolar, de 19 a 21 h.

Enguany s’ha canviat la franja horària per tal de facilitar la participació a les famílies que, per horaris laborals, se’ls feia incompatible assistir-hi.

És important saber que si en el moment que té lloc la fira no es troba el que es busca o no és possible realitzar l’intercanvi desitjat, es podrà anotar en un plafó indicant el nom, el telèfon i el material ofert o buscat. Aquest plafó estarà penjat a l’espai jove “El Centru” durant tot el mes de juliol a les tardes.

L’objectiu principal és facilitar a les famílies un espai per poder trobar el que els faci falta, o senzillament poder donar aquell material que ja no els cal.

Qui vulgui podrà intercanviar, donar, comprar i vendre llibres de text, bates, carpetes, motxilles, peces de roba esportiva, instruments musicals, etc.

Tots els participants s’han de fer responsables de l’intercanvi, la donació i compravenda, així com de la qualitat del que portin.

El material sobrer, si no es recull el mateix dia, es repartirà a les entitats del municipi.

El Departament d’Ensenyament compta amb el suport dels centres educatius i de les associacions de mares i pares per dur a terme aquesta iniciativa.

Veure notícia Empordà tv

3a Fira d'Intercanvi

Publicado en: Notícies