Finalitzen els tallers d’alfabetització i els cursos de català

Aquest mes de maig han acabat els cursos de català i els tallers d’alfabetització organitzats per l’Ajuntament de Castelló d’Empúries.

Els cursos de català s’han dut a terme en els períodes de novembre a gener i de març a maig, en horaris de matins i tardes i a tres indrets del municipi: Centre Emprèn, Centre de Serveis del Puigmal i Aula de Formació de Santa Clara.

Els talles d’alfabetització s’han realitzat durant tot el curs de novembre a maig, en horaris de matins i tardes al Centre de Serveis del Puigmal i al Casal de Castelló.

L’assistència es valora positivament. En els cursos de nivells inicials i bàsics, que s’ofereixen a través del Consorci per a la Normalització Lingüística, hi ha participat unes 60 persones per període, i en els tallers d’alfabetització unes 30 persones.

També s’ha fet entrega a tots els participants d’un certificat d’assoliment pels cursos de català i un d’assistència pels tallers d’alfabetització.

Ahir dimecres, va tenir lloc a la Sala Gòtica l’entrega dels diplomes d’assistència dels tallers d’alfabetització per part de l’alcalde, Salvi Güell, i la regidora d’ensenyament Anna Massot. Ambdós van felicitar als alumnes per la feina feta durant tot el curs i els van animar a seguir amb la seva trajectòria formativa. L’acte va concloure amb un esmorzar pels assistents.

Pel proper curs s’espera seguir amb la mateixa oferta, adaptant els nivells a la demanda i necessitats de la població.

Per a més informació sobre cursos i tallers per aprendre català i per l’oferta formativa bàsica d’adults, us podeu adreçar a Serveis a la Ciutadania de l’Ajuntament.

Veure notícia a Empordà tv

IMG_1021

Publicado en: Notícies