Finalitzen els cursos de català i els tallers d’alfabetització

 

Aquest mes de maig han acabat els cursos de català i els tallers d’alfabetització organitzats per l’Ajuntament de Castelló d’Empúries.

Els cursos i tallers s’han dut a terme en els períodes de novembre a gener i de març a maig, en horaris de matins i tardes i a tres indrets del municipi: Centre Emprèn, Centre de Serveis del Puigmal i Aula de Formació de Santa Clara.

L’assistència es valora molt positiva. En els cursos de nivells inicials i bàsics, que s’ofereixen a través del Consorci per a la Normalització Lingüística, hi ha participat un total de 55 persones per període, i en els tallers d’alfabetització un total de 18 persones.

També s’ha fet entrega a tots els participants d’un certificat d’assoliment pels cursos de català i un d’assistència pels tallers d’alfabetització. En l’entrega dels certificats dels tallers, Anna Massot, regidora d’ensenyament de l’Ajuntament, va explicar als participants que pel proper curs també s’organitzaran cursos d’alfabetització digital, entre d’altres, per complementar l’oferta formativa bàsica, i els va animar a fer propostes i suggeriments respecte a les seves necessitats formatives.

Pel proper curs s’espera seguir amb la mateixa oferta, adaptant els nivells a la demanda i necessitats de la població.

Per a més informació sobre cursos i tallers per aprendre català, i per l’oferta formativa bàsica d’adults, us podeu adreçar a Serveis a la Ciutadania, departament d’Ensenyament de l’Ajuntament.

foto cursos

Publicado en: Notícies