Es reuneix la Comissió Representativa del Pla Educatiu d’Entorn

Dijous passat es va reunir a la Sala Gòtica de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, la Comissió Representativa del Pla Educatiu d’Entorn.

Enguany, com a novetat, hi van participar els municipis de Sant Pere Pescador i Sant Miquel de Fluvià, que des del curs passat formen part del Pla Educatiu d’Entorn.

La Comissió tenia per objectiu presentar el projecte d’actuacions del curs 2018-19 a la comunitat educativa (centres educatius, entitats del municipi, Associacions de mares i pares, etc.).

L’acte va ser presidit pels alcaldes dels tres municipis, la inspectora d’ensenyament de la zona i la regidora d’ensenyament.

El Pla Eductiu d‘Entorn pretén coordinar i dinamitzar l’acció educativa d’una zona més enllà de l’àmbit escolar, i ho fa sobretot amb el treball en xarxa de tots els agents educatius del municipi. Tal i com va remarcar Anna Massot, regidora d’ensenyament, el projecte que es va presentar és fruit del treball de molts agents i és important la consolidació dels grups de treball existents i la creació de nous, per poder seguir mantenint aquest treball en xarxa en el nostre municipi.

Dels cinc objectius generals del PEE, el major nombre d’actuacions s’inclouen a la millora de l’èxit acadèmic de tot l’alumnat, amb serveis de reforç escolar com els Centres Oberts, els tallers d’estudi, el Com a Casa, el SIE de Càritas, etc. i també a les actuacions que pretenen fomentar la cohesió entre centres educatius i la participació a la vida de municipi (Conte per Relleus, Consell dels Infants i Adolescents, etc.). Enguany també es destaquen les actuacions per poder impulsar el Servei Comunitari als centres de secundària.

El projecte es trobarà penjat a la web del Pla Educatiu d’Entorn (pee.castello.catt). L’Ajuntament, a través del Departament d’Ensenyament, resta obert a noves propostes que qualsevol, entitat, centre, … vulgui dur a terme en el marc del PEE.

Veure notícia Empordà tv.

 

 

Publicado en: Notícies