Els centres educatius participen en diferents activitats per Sant Jordi

Aquesta setmana, en motiu de la celebració de Sant Jordi, els centres educatius participen en diferents activitats del municipi organitzades des del Pla Educatiu d’Entorn de Castelló d’Empúries.

Aquest dijous l’alumnat de 4t i 6è de primària de les tres escoles del municipi gaudiran de l’espectacle La Tripula, una obra de teatre de la companyia Farrés Brothers que proposarà als nens i nenes un viatge imaginari dins d’un globus aerostàtic.

El divendres, a partir de les 10.15 h, tindran lloc a la Plaça de la Basílica diferents activitats: l’actuació de danses catalanes que l’alumnat de 5è ha preparat amb l’Esbart Dansaire de Castelló, l’entrega de premis a l’alumnat guanyador del concurs de dibuix del cartell de Sant Jordi i la recepció dels Gegants de Castelló que explicaran als més petitons qui són, acompanyats de grallers i timbals.

Durant tota la setmana  es podrà visitar, a la Sala Municipal, l’exposició de dibuixos de Sant Jordi de l’alumnat de 2n de primària de les tres escoles. La Llar d’Infants també hi col·labora amb un mural on explica com treballen la diada a la l’escola infantil.

I per a tots aquells indecisos, que encara dubtin quin llibre regalar, els joves dels centres de secundària han preparat un seguit de recomanacions en el marc del projecte “un jove, un llibre”. Aquestes recomanacions es poden trobar en els aparadors dels comerços i també en el programa de Sant Jordi 2017.

Per a més informació es pot consultar la web del Pla Educatiu d’Entorn de Castelló d’Empúries pee.castello.cat.

Veure notícia a Empordà tv

Farres brothers i cia_es_ES #640596465

Publicado en: Notícies