Els centres educatius decoren el municipi per Nadal

Avui els alumnes de 5è de primària de les escoles del municipi realitzen, a la Sala Municipal,  un taller de decoració de Nadal.

Aquesta activitat, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn de Castelló d’Empúries, pretén fer partícips als nens i nenes en la decoració de Nadal del municipi i és el quart any que es durà  a terme.

El taller consisteix en la fabricació d’unes tulipes fetes amb ampolles de plàstic. Aquestes aniran penjades a dos arbres gegants situats a la pl. de la Basílica del Centre històric i  a la pl. de la Palmeres d’Empuriabrava.

Els alumnes de l’Aula Taller de l’Institut de Castelló també hi participen, elaborant un material decoratiu que anirà col·locat als balcons d’alguns carrers del centre històric.

El diumenge 18 de desembre tindrà lloc a la Pl. de la Basílica l’encesa de l’arbre. L’activitat començarà a les 17 h amb una cantada de Nadal i una flashmob ,que els alumnes de primària i secundària han preparat al centre educatiu, i a continuació l’arbre s’il·luminarà.

Durant tot el dia hi haurà inflables infantils amb la finalitat de col·laborar amb la Marató de tv3. I una vegada finalitzi l’acte hi haurà xocolatada per a tothom.

A Empuriabrava, la cantada de Nadal serà el dimarts 27 de desembre a les 16h a la carpa de Nadal de la Pl. de la Palmeres. Aquest dia també hi haurà parc infantil i xocolatada.

Podeu trobar més informació de les activitats del Pla Educatiu d’Entorn de Castelló d’Empúries a pee.castello.cat. A la web trobareu un enllaç per poder aprendre les Nadales i la flashmob.

Veure notícia Empordà tv

img_0148

 

Publicado en: Notícies