Els alumnes de 3r i 4t d’ESO comencen els tastets i tallers de professions

Divendres passat va tenir lloc a l’Espai Jove de Castelló d’Empúries la sessió informativa dels Tastets i tallers de Professions, una activitat en el marc del Pla Educatiu d’Entorn de Castelló d’Empúries.

És una actuació adreçada a l’alumnat de 3r i 4t d’ESO dels instituts del nostre municipi que té com a objectiu facilitar a l’alumnat que està a punt de finalitzar l’escolaritat obligatòria, eines i recursos per a l’elecció formativa, professional i laboral, apropant-lo a diferents oficis i pro­fessions.

Tots els tastets i tallers combinen una part teòrica, en què s’explica com és la pro­fessió, i una part pràctica, en què els alumnes poden viure la realitat de la professió triada a través de diferents activitats: intervenir en algunes tasques de la llar d’infants, arreglar un jardí públic, etc.

La inscripció s’ha realitzat a través del centre educatiu, que després ha facilitat les dades de l’alumne a l’Ajuntament per tal de coordinar-se amb els agents implicats: Castelló 2000, les escoles de primària, la Llar d’Infants, les oficines de turisme, l’Escola de Nàutica, les perruqueries (Ambdòs i Sete), el Cau Xots, el Centre Obert Puigmal, la Residència Torbi Duran i la Fusteria Joan Sala. Com a novetat aquest any s’han programat a més, 3 tallers: Com preparar el currículum per a l’estiu, taller d’emprenedoria: creació i gestió d’una empresa de Apps per mòbil i un taller de cuina.

La demanda dels Tastets i tallers es manté com en altres edicions, uns 45 alumnes dels dos centres de secundària del municipi. Els nous tallers, els quals no tenien places limitades, han sigut tot un èxit.

Per a més informació podeu consultar la web del Pla Educatiu d’Entorn de Castelló d’Empúries pee.castello.cat

Veure notícia Empordà tv.

Publicado en: Notícies