El Pla Educatiu d’Entorn de Castelló d’Empúries fa 10 anys

Aquest curs escolar 2016-17 fa 10 anys que es va crear el Pla Educatiu d’Entorn a Castelló d’Empúries.

Aquesta iniciativa va néixer amb la voluntat de donar resposta, d’una forma integrada i comunitària, a les necessitats educatives dels infants i joves del municipi, coordinant i dinamitzant l’acció educativa més enllà de l’àmbit escolar.

Des del PEE s’han dut a terme diferents accions adreçades a l’alumnat i a la comunitat educativa en general, però sempre amb una especial atenció als sectors socials més desafavorits.

Aquest Pla, coliderat juntament des del Departament d’Ensenyament de la Generalitat i l’Ajuntament, va anar creixent i adaptant-se a unes necessitats molt concretes del municipi, però ara, passats 10 anys, cal tornar a replantejar quines noves línies cal prioritzar.

El Pla Educatiu d’Entorn és un projecte transversal on hi col•laboren i hi participen molts altres agents (centres educatius, famílies, alumnat, entitats i associacions, etc.). Per aquest motiu, des del Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament s’han creat diferents formularis de valoració que es passaran a tots els agents per poder fer una bona diagnosi del nostre municipi.

Aprofitant aquesta etapa ja recorreguda del PEE, l’Ajuntament ha editat uns calendaris on hi ha les diferents activitats del projecte adreçades a l’alumnat de primària, de secundària i també a les famílies (tallers de reforç escolar, xerrades per a famílies, activitats de Nadal, etc). Cada centre educatiu n’ha repartit un exemplar a cada alumne abans de les vacances de Nadal.

Es pot trobar tota la informació del PEE i també els formularis de valoració a pee.castello.cat

Enllaç notícia Empordà tv

_dsc3841

Publicado en: Notícies