Dissabte comença el Casal Puigmal

El proper dissabte, 6 d’abril, comença el Casal Puigmal, una actuació en el marc del Pla Educatiu d’Entorn de Castelló d’Empúries. És una activitat de lleure que es realitza els dissabtes a la tarda, del 6 d’abril al 8 de juny, de 15 a 18h a l’escola El Bruel. Va adreçada a l’alumnat de 1r a 6è de primària del municipi.

Pretén que els nens/es disposin d’un espai lúdic i de lleure, on es contribueixi, a través del joc i del temps de lleure, a l’educació dels infants. S’hi realitzen activitats diverses com tallers, gimcanes, esports i sortides. L’equip, format per 4 monitors/es, treballen per fomentar que les famílies també hi tinguin un paper important i s’involucrin en algunes de les activitats que es duen a terme.

El Casal té ja una trajectòria molt llarga, i tot i que ha canviat en algun moment la ubicació o la temporalitat, sempre té molt bona acollida.

Les inscripcions es realitzaran el proper dijous 4 d’abril, de 17 a 18.30 h, a l’escola El Bruel d’Empuriabrava. L’activitat té un preu de 5€. Per formalitzar la inscripció cal portar fotocòpia del DNI, fotocòpia de la targeta sanitària i una fotografia mida carnet.

Les places són limitades i s’adjudiquen per ordre d’inscripció.

Per a més informació: Serveis a la Ciutadania 972 25 01 65

Publicado en: Notícies