Dimarts es va convocar el Consell Escolar Municipal

El dimarts 13 de juny va tenir lloc a la Sala Gòtica de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries el Consell Escolar Municipal, un òrgan de participació, de consulta i d’informació que permet tractar tots els temes educatius que afecten al municipi.

Hi van assistir diferents representants dels centres educatius de primària i secundària, de la llar d’infants, de l’escola de música, així com representants de professors, de pares i mares d’alumnes, de les AMPA, del personal d’administració i de serveis dels centres, dels alumnes i dels diferents grups polítics municipals.

L’acte va ser presidit per l’alcalde Salvi Güell i la regidora d’ensenyament Anna Massot, i es van tractar diferents temes d’interès per la comunitat educativa com: els dies de lliure disposició i el calendari escolar pel curs 2017-18, la creació de l’Oficina Municipal d’Escolarització, el Pla Educatiu d’Entorn, els projectes socioeducatius per a infants i joves, i vàries informacions (xerrades per a famílies, protocol d’absentisme escolar, programa Créixer en Família, entre d’altres).

Tal i com van apuntar l’alcalde i la regidora, es preveu que aquest proper curs es convoquin més consells, ja que esdevenen una bona oportunitat per posar en comú i debatre les necessitats educatives del nostre municipi. També es va convidar als participants a fer propostes per incloure a l’ordre del dia del proper CEM a través del Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament.

festa escoles

Publicado en: Notícies