Dilluns s’obren les inscripcions als cursos de català pel període de gener a març de 2021

Tornen els cursos de català per a totes les persones interessades en aprendre i/o millorar l’ús de la llengua catalana. Les inscripcions tindran 3 etapes diferenciades. El dilluns 11 i el dimarts 12 de gener, es podran inscriure els antics alumnes de manera on-line i del 13 de al 15 de gener es podran inscriure nous alumnes de manera on-line també, a través de l’enllaç del web del Consorci per a la Normalització Lingüística https://www.cpnl.cat. A la pàgina web es podrà buscar el curs al que inscriure’s en funció del nivell i el dia i hora que es fan els diferents cursos, amb modalitats on-line i presencial. També es podran realitzar les inscripcions i resoldre dubtes del procés d’inscripció de manera presencial al Centre Emprèn el 13 i 14 de gener de 10 a 12 h, essent imprescindible sol·licitar cita prèvia abans del 12 de gener a altemporda@cpnl.cat

Des del Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament es continua volent impulsar els cursos de llengua catalana com una prioritat. És per això que tots s’ofereixen de manera totalment gratuïta i es realitzen a través del Consorci per a la Normalització Lingüística perquè així el certificat que s’expedeix en acabar un nivell complert és de caràcter oficial, equivalent a una titulació per la DGPL (Direcció General de Política Lingüística).

Cada curs tindrà una durada de 3 mesos (45 hores), i començaran els dies 25 o 26 de gener, acabant els dies 24 o 25 de març, en funció del curs.

Enguany, els cursos tindran un format semi-presencial, desenvolupant-se una de les sessions de manera presencial (P) i l’altra virtualment (V). Els cursos que s’ofereixen en aquest segon període de gener a març són els següents:

Curs Bàsic 1 semipresencial (45 h), al Casal de Castelló. Dimarts (P) i dijous (V), de 9.30 a 11.45 h.

Curs Bàsic 2 semipresencial (45 h), al Centre Emprèn. Dilluns (P) i dimecres (V), de 10 a 12.15 h.

Evidentment aquests cursos es realitzaran seguint totes les mesures de prevenció i precaució indicades per les autoritats corresponents en relació a evitar la propagació de la COVID-19.

Per a més informació: Serveis a la Ciutadania (972 25 01 65), o bé al Servei Comarcal de Català de l’Alt Empordà (972 50 66 63), altemporda@cpnl.cat o www.cpnl.cat/altemporda.

Publicado en: Notícies