Conflictes i col·laboració entre germans amb Alba Castellví

Aquest divendres 22 de febrer, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn i de la Campanya Salut i família 2019, tindrà lloc a la Capella de Santa Clara la xerrada “conflictes i col·laboració entre germans”.

Alba Castellví és sociòloga, educadora i autora dels llibres Educar sense cridar, Acompanyant els fills d’entre quatre i dotze anys en el camí cap a l’autonomia i Un cistell de cireres. És la segona vegada que la conferenciant ve a Castelló d’Empúries, el curs passat va omplir la Capella de Santa Clara amb la xerrada Educar sense cridar, amb molt bones valoracions per part de les famílies assistents.

La xerrada té un doble objectiu: fer més fluïdes les relacions familiars i dotar els fills d’instruments per a la gestió dels conflictes al llarg de la vida.

L’autora oferirà estratègies als pares, mares i educadors per donar a resposta a: Quan i com hem d’intervenir quan els nostres fills discuteixen? I quan es barallen? Com ajustar la nostra actuació a les seves necessitats? Com ser “justos”? Com actuar davant la gelosia? Podem ajudar a gestionar-la? Hi ha maneres d’afavorir la col·laboració i minimitzar els conflictes? Com aconseguir que ens desgastin menys, els conflictes entre germans?

La xerrada és oberta a tothom i no cal inscripció prèvia.

Per a més informació: Serveis a la Ciutadania (972 25 01 65).

 

Publicado en: Notícies