Concurs de recitació Òmnium Cultural

El passat divendres 13 de març, 148 alumnes de les escoles del nostre municipi van participar al premi Maria Verdaguer de recitació en el 36è Concurs per a la Joventut de l’Alt Empordà organitzat per Òmnium Cultural Alt Empordà. Aquest és el tercer any que el concurs té lloc a Castelló d’Empúries.

Aquesta edició, corresponent a l’any 2015, està dedicada a Ramon Muntaner en el 750è aniversari del seu naixement. Aquest premi de recitació és una de les diferents modalitats adreçades a l’alumnat de primària. L’alumnat va recitar un poema de tema lliure davant d’un jurat format per tres persones. L’acte, obert a totes les famílies, va tenir lloc a la Capella de Santa Clara per l’alumnat de 1r a 3r de primària i a la Sala Gòtica de l’Ajuntament per l’alumnat de 4t a 6è primària.

Aquesta activitat cada vegada més arrelada al municipi es valora molt positivament pels centres educatius i per l’Àrea d’Ensenyament, ja que la participació augmenta cada any.

El concurs també es va dur a terme el mateix divendres als municipis de Figueres ,La Jonquera, Llançà, Roses i l’Escala.

L’entrega de premis tindrà lloc el proper 10 de maig a la tarda al Teatre Jardí de Figueres. Es concediran 3 premis de 15 euros a cada curs.

VEURE NOTÍCIA EMPORDÀ TV

2

Publicado en: Notícies