Comencen les inscripcions al Casal Puigmal

El Casal Puigmal és una activitat de lleure que es realitza els dissabtes a la tarda, del 9 d’abril al 4 de juny, de 15 a 18h a l’escola El Bruel. Va adreçada a nens/es de 6 a 12 anys del municipi.

L’activitat s’emmarca en el projecte de Centre Obert Puigmal, impulsat conjuntament pel Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament i l’Associació de Joves Actius de Castelló (AJAC).

L’objectiu de l’activitat és que els nens/es dels cursos de 1r a 6è de primària, disposin d’un espai lúdic, de lleure, obert, divers i flexible, on es contribueixi, a través del joc i del temps de lleure, a l’educació dels infants, fomentant l’esperit crític i participatiu. S’hi realitzen activitats diverses com sortides, tallers i jocs mitjançant una metodologia activa, fent que els nens/es participin en la programació de les activitats. Part important del casal són els familiars dels menors als quals se’ls involucra i se’ls fa partícips de les activitats que es realitzen.

INSCRIPCIONS: El proper dissabte 2 d’abril, de 15 a 17h, a l’escola El Bruel d’Empuriabrava. L’activitat té un preu de 5€. Per formalitzar la inscripció cal portar fotocòpia del DNI, fotocòpia de la targeta sanitària i una fotografia mida carnet.

Les places són limitades i s’adjudiquen per ordre d’inscripció.

casal 1

Veure notícia Empordà tv

Veure notícia Empordà tv (2)

Publicado en: Notícies